Rynnäkköviiksien CS:GO-joukkue Assembly Winter 2017 pro-turnauksessa!

Meillä on ilo ja kunnia esitellä meidän CS:GO-joukkueemme:
Christian ”EYLESS” Bruun
Olli ”sLowi” Pitkänen
Jesse ”JESMUND” Terävä
Jesse ”jETSKUEE” Korpi
Eetu-Oskari ”osku” Ojalainen

Pistäkää nämä nimet muistiin, koska näistä jätkistä kuullaan vielä jatkossakin. He nimittäin pelasivat tänä viikonloppuna sellaisen debyyttiturnauksen, että oksat pois. He joutuivat niin sanottuun ”kuoleman lohkoon”, missä oli siis 2 ennakkosuosikkia heti vastassa (LGR ja RatsOfTheYear). Rohkealla ja luottavaisella otteella, he kumminkin päihittivät molemmat joukkueet  ja ottivat lohkovoiton 2-0.

Semi-finaaleissa vastaan tuli Ranskalainen dizLown, jota vastaan käytiin todella tiukka kolmen mapin mittelö. Valitettavasti Ranskalaiset veivät voiton lukemin 1-2 ja täten jättivät Rynnäkköviikset sijoille 3-4.

Rynnäkköviiksien CS:GO-joukkue teki siis huikean debyyttisuorituksen, olemme heistä todella ylpeitä!