FIFA17-Rosteri vahvistuu entisestään!

Tässä hän on! Rynnäkköviiksien uusin vahvistus on Michael ”MikeTheRipped” Heinrichs. Michael tulee vahvistamaan ’Viiksien jo ennalta vahvaa FIFA-rosteria.

Michael kuvaa omaa pelitaustaansa näin: ”12 vuoden futisuran jälkeen siirryin konsolipelaamiseen ja luonnollisena vaihtoehtona oli tietenkin FIFA-pelisarja. Kilpapelaaminen alkoi 2015 ja samana vuonna tuli heti Livegamers-kiertueen (SM-turnaus) ylivoimainen voitto, jossa oli Suomen 32 parasta FIFA-pelaajaa. Sen jälkeen minulla on ollut puolentoista vuoden tauko ja nyt olen tehnyt vahvaa paluuta FIFA17 -peliin.”

Michael on tällä hetkellä kiistatta Suomen parhaita FIFA-pelaajia. Nyt helmikuussa, vasta kuukauden pelaamisen jälkeen hän on saavuttanut jo maailmanrankingin sijan 95 (PS4). Myös tammikuun lopussa pelatussa FIFAFY:n Royal Leaguessa tämä FIFA-taituri saavutti sijan 3.-4.