Yhteistyökumppanit

Etsimme tällä hetkellä yhteistyökumppaneita, otamme tarjouksia avosylin vastaan sähköpostilla osoitteeseen rynnakkoviikset@gmail.com ! Kiitos!

 

Oma Säästöpankki on lähellä ja läsnä arjessasi. Asiakkaanamme asioit omassa pankissasi siten kuin sinulle parhaiten sopii: kellon ympäri verkossa, sijainnistasi riippumatta mobiilissa ja perinteisesti paikan päällä omassa konttorissasi.

 

 

Bayerncar palvelee Suomessa ja ulkomailla laadukkaiden ajoneuvojen tuontiin liittyvissä asioissa – olipa kyseessä sitten henkilöauto, moottoripyörä, matkailu- tai erikoisauto.

 

 

 

 

Aukusti on yksi Pohjanmaan tunnetuimmista, lähes yksinomaan talkoilla järjestettävistä Kulttuuri- ja musiikkitapahtumista.

 

 

 

 

Sinä hyödyt siitä mitä Jimm’s tietää!

 

 

 

Purkumerkki Oy on suomalainen purkuyritys, joka suorittaa niin isot kuin pienetkin purut kaikkialla Suomessa.
Turvallisesti – Tehokkaasti – Luotettavasti

 

 

 

Mediaporras – Parempi mainostoimisto. Ennakkoluulottomuus on toimintamalli, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erottuvimmat ideat ja viimeisimmät tekniikat. Se on polttoaine ja palo parempaan.

 

 

 

 

Kontiomaa – Kun remontti on iloinen asia!

Toteutamme isot kokonaisuudet ja hiomme yksityiskohdat kuntoon, oli kyse sitten kodistasi tai yrityksesi liiketiloista.

 

 

 

Kingston HyperX

Kingston HyperX mallistosta löydät pelikuulokkeet, -näppäimistöt ja muut tarvikkeet
 

 

 

Ilta-Sanomat

Suomen suurin uutismedia.

 

 

 

INTO SEINÄJOKI OY ON YRITYSTEN MENESTYSTÄ VARTEN – Autamme asiakkaitamme menestymään, sekä kehitämme Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

 

 

 

Cafeteria Salotta – Kahvila ja lounasravintola seinäjoella

 

 

 

 

mainostahan

 

Yhteistyökumppanit saavat myös kirjoittaa oman mainospuheen/kuvauksensä tähän viereen. Sekä tietenkin linkin tahtomaansa paikkaan.

 

 

Haluatko mainostaa meidän sivuillamme/sosiaalisessa mediassa? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen rynnakkoviikset@gmail.com !

Want your ad here or want to sponsor us? Send us an email to rynnakkoviikset@gmail.com !